Izložba ptica u Domu kulture Zaton Mali

278

Udruga za zaštitu i uzgoj ptica Dubrovnik organizira Prvenstvo Udruge za zaštitu i uzgoj ptica Dubrovnik „Zaton 2018“, odnosno izložbu ptica u sklopu koje će se održati i izložba likovnih radova na temu „Ptice“ OŠ Mokošice i dječjeg vrtića Mokošica,Zaton i Trsteno. Navedena izložba ptica održati će se u Domu kulture Zaton Mali u Malom Zatonu.
Izložba će biti otvorena za posjetitelje u subotu (3.studenoga 2018) od 09:00 do 19:00 sati,te u nedjelju (4.studenoga 2018) od 09:00 do 15:00 sati. Na Prvenstvu sudjeluje 23 izlagača iz Udruge za zaštitu i uzgoj ptica Dubrovnik s izloženih 330 ptica koje su podijeljenje po grupama (kanarinci boje,kanarinci stasa,egzotične ptice,ptice europske i
domaće faune,papige,križanci…).
Središnji događaj i dodjela nagrada najuspješnijim izlagačima Prvenstva, te dodjela nagrada za likovno natjecanje za najuspješnije dječje likovne radove na temu „Ptice“ ,koje je Udruga održala u suradnji sa O.Š. „Mokošica“ ,te dječjim vrtićima „Mokošica- Pčelica“, Zaton,Trsteno održati će se u nedjelju (4.studenoga) u 11:00 sati na mjestu održavanja izložbe.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *