Javno predstavljanje projekta IQM Destination Orebić

483

Tvrtka Feel IQM d.o.o. iz Malog Lošinja u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Orebić održala je javno predstavljanje projekta IQM Destination Orebić. Iako je prvotno najavljeno da će javno predstavljanje biti u Orebiću, zbog epidemiološke situacije to nije bilo moguće, tako da se prezentacija održala video vezom (zoom), danas (četvrtak) u 10:00 do 12:00 sati.

Koncept IQM Destination predstavile su autorice projekta Đurđica Šimičić i Anamarija Cicarelli, sa kolegom Perom Matićem. Integralno upravljanje kvalitetom primjenjivo je za sve segmente turizma (sve prijavljene smještajne kapacitete, atrakcije, tur. agencije, ugostiteljske objekte, lokalne proizvođače, i sl.). Feel IQM koncept integralnog upravljanja IQM Destination odobren je od UNWTO (Svjetske turističke federacije) i tvrtka Feel IQM primljena je kao pridružena članica UNWTO.  Projekt IQM destination dobio je preporuku od Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma i sporta.

Nakon prestavljanja projekta uslijedila su pitanja prisutnih i razgovor sa autorima projekta. Na predstavljanju je sudjelovalo dvadesetak dionika iz raznih segmenata turizma. Razgovaralo se o projektu, ponudi Orebića, raznim mogućnostima napretka te izazovima koje donosi korona.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *