KAKAV MAJSTOR! Bez ikakvog pardona parkirao Smarta gdje mu nije mjesto

413

U današnje vrijeme bitno je voziti Smarta. Em’ što izgleda kao malo veći motocikl na četiri kotača tako se i ponaša, točnije njegovi vlasnici ne on. Naime, gdje god da krenete, a pogotovo na Buži, vidjet ćete barem jedan Smart parkiran tamo gdje mu nije mjesto. 

Vjerojatno vlasnici misle kako zbog njegove veličine imaju pravo zauzimati parking motociklima i mopedima, jer znate, sliče. Smarta je lako zamijenit za Liberty moped. 

Nepoštovanje i nekultura gdje se god okrenete, pa što ne bi i u prometu. A on se trlja po bradi (vlasnik Smarta) jer razmišlja: ‘Super ni parking ne moram platit’, a to što je zauzeo parking mjesto barem jedno četiri do pet motora to nema veze. Kao što znate, motor je malen pa se svugdje uvuče i može parkirat. Ako je tako, onda zaista ne vidimo svrhu postojana njihovih parking mjesta. Jer, maleni su. Baš kao i Smartovi.

Za Smart auta bi također trebalo napravit parkiralište. Jer i tako misle da su zbog veličine posebni, daju si na važnosti te parkiraju gdje im god padne napamet. Ali, boli ih briga. Kad nema nikoga da im naplati kaznu, pa to rade svaki dan iznova. 

Gdje nema reda, nema ni poštovanja.

 

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *