(VIDEO) Pogledajte što radi Tanja Jovanović nakon što se skrasila u Njemačkoj

275

Tanja Jovanović, jedna od najpopularnijih zvijezda hrvatskog realityja već nekoliko godina nije u fokusu javnosti. Portal dalmacijaplus pronašao je njen YouTube kanal u kojem otkriva da se udala i da je postala majka, a putem YouTubea gledateljima će se predstaviti te im odgovarati na pitanja.

Tanja je poznata kao sestra blizanka slavne plivačice Sanje Jovanović – hrvatske i svjetske rekorderke u plivanju. Pažnju javnosti zaokupila je svojim sudjelovanjem u Big Brotheru gdje je dogurala do samog kraja te se plasirala kao treća finalistica. Deset godina nakon sudjelovanja u tv emisijama osvrnula se na to razdoblje svog života te nam je otkrila neke tajne.

– Prvo što želim da znate o meni je da nevjerojatno obožavam make up. Druga stvar što se tiče kanala je širenje pozitivne energije. Kroz klipove ću pričati sve što mi moja intuicija već duže vrijeme govori. Progovorit ću o puno stvari, pričat ću o životu, pritiscima javnosti, dobrim i lošim stranama “slave”, a cilj svega mi je širenje pozitivne energije – ispričala je za dalmacijaplus te dodala kako se u međuvremenu udala te da je majka jednog predivnog dječaka.

Tanja inače već nekoliko godina živi sa suprugom i sinom u Njemačkoj, a na snimanje video klipova odlučila se jer to voli i kao ni prije, nije je briga tko će što o tome reći.

– Stvarno me ne zanima u životu tko će mi što reći. Znam što želim, koji je moj cilj i nije me briga za tuđe komentare. Dosta često to ljude sputava kako bi ostvarili svoje ciljeve i to je sve skupa negativno. Vrijeme je da ostatak svog života posvetim isključivo pozitivi i širenju pozitivne energije. Puno puta sam na svojoj koži osjetila koliko život može biti okrutan i da je čovjek čovjeku vuk, ježim se od pomisli na ljubomoru velikog broja ljudi, ali to je sada za mane prošlost. Ne razmišljam više o tome, samo se nasmijem i ako mogu nekome pomoći rado ću to napraviti, cilj mi je pomagati i nikako, nikome i nikada nekome ne odmagati – kazala je.

– Ovo radim zato što volim, nije mi ovo posao te radim ovo iz hobija. Masu ljudi nije ostvarilo stvari koje u životu želi, upravo zbog riječi “što će oni reći” – zaključila je poznata Dubrovkinja.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/yHoLXQKdiZs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *