Kako ojačati svoj i imunološki sustav naše djece

188

Jeste li znali da oralna primjena beta glukana učinkovito snižava razinu kolesterola u krvi? Osim toga, isti iznimno povoljno djeluje na imunološki sustav. Budući da s imunološkim sustavom najviše problema imaju naši najmlađi, savjetujemo vam da se na vrijeme pobrinete za to da je njihov organizam osnažen i zaštićen.

Yasenka Imuno Beta Glukan za djecu je tekući dodatak za prehrani s beta-1,3/1,6–D-glukanom, vitaminom C, cinkom i vitaminima B kompleksa. Kombinacija navedenih hranjivih tvari doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Uzima se prema tjelesnoj težini u dozi od 1 ml /5 kg tjelesne težine jednom na dan kroz 1 – 3 mjeseca.

Vitamin C, B2, B12, B6, B1, niacin, biotin te pantotenska kiselina doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te funkcioniranju živčanog sustava kao i normalnoj psihološkoj funkciji. 

Cink je esencijalni mineral u tragovima koji ima veliku ulogu u više od stotinu enzimskih reakcija u tijelu. Zbog toga su i dodatci prehrani bogati cinkom toliko važni. Svaki dan potrebno je unositi u organizam optimalne količine cinka kako bismo održali naše zdravlje na zadovoljavajućoj razini.   

Tko je rekao da zdrava mliječna čokolada nije zdrava za djecu? Biorela Choco Immuno Kids ukusni prutići od mliječne čokolade čuvaju imunitet djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu te štite zdravu crijevnu mikrobiotu koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta. Optimalni dnevni unos cinka neophodan je za jačanje kognitivnih funkcija, dok je vitamin D izvrstan za jačanje kosti. Biorela Choco Immuno Kids sadrži sve navedene hranjive tvari, stoga se nameće kao logičan odabir kada je riječ o zdravlju naših najmlađih.

Za one nešto starije preporučujemo Natural Wealth Beta glukan s vitaminom C i cinkom, za očuvanje imuniteta, normalnu funkciju imunološkog sustava te izvrsnu otpornost organizma. Riječ je o napitku za zaštitu imuniteta koji se može pripremiti kao vrući ili osvježavajući hladni napitak uz dodatak meda te okusa crnog ribiza.

Ako ne volite takve napitke te radije posežete za vitaminskim kapsulama, onda je za vas Yasenka Imuno BC Plus, dodatak prehrani s beta glukanom u obliku kapsula. Osim ranije navedenih hranjivih tvari kapsule sadrže čuveni ginseng koji smanjuje umor i iscrpljenost.

PROMO

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *