“KATE BE LOVE” U Metković stižu poznati modni brendovi Versace Jeans, Armani Exchange, Silvian Heach i mnogi drugi

200

U Metkoviću se 16. ožujka 2019. godine otvara “Kate be love“ koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu grada Metkovića. Otvorenjem istoga stanovnici Doline Neretve, južna Hercegovina i ostatak Dubrovačko Nretvanske županije dobiti će brendove poput FURLE, GUESS, VERSACE JEANS,  ARMANI EXCHANGE, SILVIAN HEACH na kućnom pragu .

Svečano će otvorenje obilježiti poznate osobe iz javnog života Dubrovačko – neretvanske županije, Splita, Mostara, kao i brojni drugi gosti.

„Kate be love“ store je namjenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlukuje sofisticiranosti, elegancijom i profinjenošću.

Svoj rad će usmjeravati prema ženama koje prate modne smjernice, ali ih ne kopiraju. „Kate be love“ store nudi savršen balans između klasike i modernog te profinjenog i nosivog. Odjeća napravljena od najkvalitetnijih materijala izbor je za ženu koja zna što želi, prate modu, ali i svoje modne instinkte i ima izgrađen stil.

Trgovina će se nalaziti na adresi Splitska 2 (Metković), u prostoru veličine 60m 2 te će kontinuirano nadopunjavati svoju ponudu s novim brendovima, prateći najnovije svjetske modne trendove.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *