KLGB IVICE ROKA: Građanima je najveći protivnik i najuporniji suparnik gradska uprava!

1105
Kandidacijska lista grupe birača Ivice Roka mnogima je ugodno iznenađenje ovih izbora. Hoće li tako biti i iza 16. svibnja, ostaje nam za vidjeti. Razgovarali smo ovim povodom s nositeljem liste Ivicom Rokom i kandidatima za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika.
Zašto ste odlučili ući u političke vode?
Kandidacijska lista (br. 7) grupe birača, nositelja Ivice Roka, nije politička. Lista je apsolutno nepolitička, sastavljena je od 10 žena i 11 muškaraca, uglednih stanovnika  Grada, Lapada, Gruža, Šipčina, Montovjerne,  Boninova,  Ploča,  Konala, Mokošice, Nove Mokošice, Štikovice.
Razlog za kandidiranje na ovogodišnjim izborima za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, istaknut je u programu, koji je ovaj medij već objavio, a koji možete pročitati ovdje.
Tko su ljudi s Vaše liste, jesu li te osobe politički neobojane?
Na spisku su isključivo neaktivisti koje politika ne interesira, ali koji kroz rad u Gradskom vijeću, žele sudjelovati u donošenju odluka od kapitalnog značaja za Dubrovnik, odnosno odluka koje su građanima važne za kvalitetniji život.
Kod donošenja odluka, nama su primarna neposredna mišljenja, želje i prijedlozi  građana, kao polazišta kod odlučivanja. 
Što najviše zamjerate sadašnjoj vlasti?
Građanima je najveći protivnik i najuporniji suparnik gradska uprava, ali ne samo aktualna, nego i svaka prethodna. Zato smo u programu istaknuli da ćemo se zauzimati za reorganizaciju gradske uprave.
Stanovnik ste Mokošice, koji su najveći problemi tog gradskog kotara, osim parkinga o kojem se stalno govori?
U programu smo naveli kako ćemo se zalagati da se društveni i zabavni život u Mokošici (misleći tu i na “staru” i na “novu”) obogati raznovrsnim događanjima. Mokošica, naročito “nova”, je jedna velika “spavaonica”.
Postoji li neka skupina građana za koju  biste se posebno zauzimali? 
U programu smo naglasili da ćemo se naročito posvetiti brizi za siromašne.  
Što je po Vama, najveći problem u Gradu Dubrovniku?
Svaka stavka naših programskih osnova, predstavlja veliki problem za realiziranje,  ali ako baš želite da se jedna podvuče, onda je to rekonstrukcija kule Ribarnice, kao “prioritet svih prioriteta”.
Koga ćete podržati za gradonačelnika Grada Dubrovnika?
Nijedan od tih kandidata nije spomenuo javne kuće, nije spomenuo pješačke staze, nije spomenuo muzej oriđinala, nije spomenuo poštenu podjelu novca sportskim kolektivima, nije spomenuo zabavne centre,  nije spomenuo obalu, nije spomenuo kulu Ribarnice, nije spomenuo igrališta za rekreaciju, nije spomenuo svođenje službenika u gradskoj upravi na manje od 100, nije spomenuo javne parkove. Svi kandidati, kao da se natječu za gradonačelnika nekog drugog grada.
Koliko mandata očekujete?
Očekujemo oko 3000 glasova.
Hoćete li pristati na postizbornu koaliciju?
Naglašavamo da je građanska lista, br. 7, apsolutno nepolitička, što znači da nema nikakvog koaliranja. 
Za kraj, vaša poruka biračima?
Zaokružite listu br. 7!
ROKO NIJE NA PRODAJU !

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *