KLGB Vlaha Mozare: Ovo je povijesni trenutak za Primorje, gotovo je sa jednoumljem!

1108

KLGB Vlaha Mozare oglasila se prvi put nakon službenih rezultata lokalnih izbora održanih u nedjelju, 16. svibnja.

– Čujte i počujte!

Rezultati su još uvijek neslužbeni sve dok ne prođe rok za žalbe.
Kako stvari stoje, HDZ će predstavljati 4 vijećnika, DDS 1 vijećnik, i naša lista 4 vijećnika!
Također, naš kandidat za načelnika Općine, Vlaho Mozara, ide u drugi krug izbora koji će se održat 30. svibnja!
U vijeće ulaze Vlaho Mozara, Petar Lončar, Petar Šimunović i Ivona Svilarić, a kad dobijemo izbore za načelnika, u vijeće ulazi Nikša Sekulo.
To je povijesni trenutak za Primorje – gotovo je sa jednoumljem i ishitrenim odlukama.
Konstituirajuća sjednica se treba održati u roku od 30 dana od objave službenih rezultata, do tad je još uvijek po starom.
Čeka nas zahtjevan posao za drugi krug izbora za načelnika. Protivničkom kandidatu je izmakla pobjeda za svega nekoliko glasova, što je za njega istovremeno i odličan rezultat ali i veliki poraz. Zato mi nastavljamo sa našom kampanjom, vidim se po Primorju, prepoznat ćete nas po osmjehu i dobrom raspoloženju! 🙂
Mi trebamo vašu pomoć. Sad kad znate da imamo vijeće, možemo vam reći da nećemo ić u nikakve osvetničke pohode, svađe, kopanja po povijesti. Neće bit otkaza, nitko neće bit izbačen na ulicu. Nama je svejedno tko kojoj stranci pripada, to je vaše pravo da slobodno odaberete. Sad kad znate da je vaš glas bio u potpunosti tajan, prenesite i drugima isto to. Prenesite da smo napravili sve da izbori budu pošteni i tajni, i to ćemo ponoviti i u drugom krugu. Prenesite da neće biti osveta, ugnjetavanja, mržnje i ičeg sličnog.
Svi vi koji radite pošteno svoj posao, i dalje ćete ga raditi – samo više ne trebate nikome bit zahvalni do kraja svog života za to. Pravo na rad i slobodu rada je i u samom Ustavu naše domovine.
Trebamo i vašu pomoć da nas upoznate sa problemima koje mi ne vidimo. Naša ekipa nije iz Slanog, Majkova…naša ekipa su Primorci, zastupnici svog naroda našeg Primorja! Dogovorite se s mještanima, prijateljima, počnite popisivati probleme, prijedloge kako ih riješiti, a mi ćemo učiniti sve kako bi se to ostvarilo!
Vama, dobrim i hrabrim ljudima iz Primorja, koji ste izašli na izbore i dali nam glas, bez vas ne bi bilo ni ove prekrasne priče, HVALA!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *