KOMEDIJA ZA ČISTU PETICU!

315

Komedija koja zabavlja publiku diljem Hrvatske napokon stiže u Dubrovnik!

Naime, 23.01.2019.g. u kinu Sloboda s početkom u 20:00 gostuje poznata komedija Matka Elezovića “Profesore dajte 2”

Kroz 70 minuta humora bliskog svim generacijama glumac nas vodi u prostor i svijet svih onih veselih školskih događanja kojega smo sada ili nekad i sami bili svjedoci.

Tako upoznajemo razne zanimljive likove koje ćemo dobro prepoznati a sat i petnaest,koliko traje predstava,proleti u trenutku. Nevjerojatne izmjene karaktera i naglasaka stvorit će dojam da se ispred vas izmjenjuju svi oni likovi koji su obilježili ,ili još uvijek obilježavaju važan dio života,školovanje.

Ulaznice po cijeni od 60 kn mogu se kupiti na blagajni kina i online u sustavu Eventima.

REŽIJA: Alen Čelić

TEKST: Matko Elezović

PLAKAT: Šime Šitum

DRAMATURGIJA: Matko Elezović

FOTOGRAFIJE: Roko Birmiša

GLUMI: Matko Elezović

 

O PREDSTAVI:

 

Kroz 70 minuta humora bliskog svim generacijama glumac nas vodi u prostor i svijet svih onih veselih školskih događanja kojega smo sada ili nekad i sami bili svjedoci.

Tako upoznajemo razne zanimljive likove, školskog podvornika Jožu koji se svađa sa učenicima jer je umislio da je stvarna vlast u školi.

Roditelja pomorca koji je slučajno svratio u školu i nikako se ne može pomiriti sa činjenicom da njegov sin Marijanček jedan od najslabijih učenika u razredu.

Tu je i presmiješan roditelj devetero djece kojem nikakve državne subvencije ne mogu pomoći da baš sva djeca imaju mobitel, računalo, dresove i sve ostalo što se danas traži od učenika.

Profesorica Jadranka na sto je muka jer od nje svi traže da bude neobjektivna i učenici i roditelji….itd….

Salve smijeha, aplauz nakon svake izmijene, te ovacije publike na kraju predstave najbolji su pokazatelj uspješnosti predstave.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *