LEO KLEŠKOVIĆ: Ograđujem se od Miošićeve izjave koja je neprimjerena i neprihvatljiva

289

Na status profesora Igora Miošića koji birače HDZ-a naziva ološem, oglasio se i Leonardo Klešković, branitelj s liste KLGB Srđ je Grad:

“Poštovani prijatelji, poštovani sugrađani!
Iako već duže vrijeme ne sudjelujem aktivno u radu Liste birača Srđ je grad iz osobnih razloga, dio sam liste s kojom je nas 25 sugrađana zajedno izašlo na izbore braniti interese našeg grada. Od početka djelujemo na način da se poštuje mišljenje svakog pojedinca i da stav liste ne isključuje drugačije mišljenje nekoga od nas.
Na žalost, jedan od naših istaknutih članova je u svojoj objavi na društvenoj mreži po mome uvjerenju na neprimjeren i neprihvatljiv način duboko uvrijedio dio mojih sugrađana i prijatelja. Zbog toga imam potrebu obratiti vam se i iznijeti svoj stav. 
Posebno imam potrebu zbog mojih prijatelja branitelja s kojima sam puškom i tijelom izborio pravo da svatko na demokratskim izborima može bez straha i osude izabrati onoga za koga on smatra da će ga najbolje predstavljati u političkom životu. 
Kao čovjek i Vaš sugrađanin, ograđujem se i ispričavam zbog nazivanja “ološem” od strane člana naše liste svim glasačima HDZ-a.
Molim Vas da se suzdržite nepotrebnih komentara na ovu moju objavu.”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *