MAGDA KNEGO: Jedino što želim jest da moja kćer stane na svoje noge i poleti mi u zagrljaj

1444

– Kao što znate, moja djevojčica Gordana je rođena u tridesetom tjednu, s 1410 grama i 41 centimetrom. Nakon aspiracijske pneumonije, četiri mjeseca bolnice i respiratora nastupila je naša borba. S Gordanom se rade vježbe, fizikalna terapija koja je davala vrlo male rezultate, a specijalne bolnice bile su naš drugi dom. Terapije Vojtom jedine su davale rezultate, ali pomaci su i dalje bili jako mali, priča Magda Knego, Korčulanka s dugogodišnjom dubrovačkom adresom.

Prije dvije godine Magda i Goge ostale su bez oca i supruga, Pera, koji je umro u dubrovačkoj bolnici 30.ožujka 2018. od posljedica puknuća moždane aneurizme.

Poliklinika Glavić nam je ustupila trideset tjedana besplatne neurorehabilitacije i tada nastaju veliki pomaci u Goginom motoričkom razvoju. Iznimno smo zahvalni dr Jošku Glaviću koji nam je u najtežim trenucima, nakon smrti našeg Pera darovao novu nadu za prvi Gordanin korak. Obitelj našeg Pera nam je puno pomogla kupnjom stana u prizemlju tako da od 1.lipnja više nećemo biti podstanari. Gordana i dalje pohađa terapije u Poliklinici koje smo uspjeli do sada platiti dobrovoljnim prilozima dobrih ljudi, no sljedeći ciklus koji se predviđa za jesen, točnije od rujna iznosi 120 000 kuna. Mi zaista nemamo taj novac. Jedini nam je cilj da naša Goga konačno stane na svoje noge i krene u moj zagrljaj. Molimo vas da nam i ovaj put pomognete kako bi prikupili sredstva za daljnje liječenje jer su troškovi sve veći.

Magda navodi kako osim privatnih terapija kod kuće, snosi troškove i za ortopedska pomagala i cipelice čije troškove mora snositi sama jer HZZO odobrava samo dva puta godišnje.

– Ode nam i dva para ortopedskih cipelica u jednom ciklusu u iznosu od 1260 kuna.

Uplate možete izvršiti na tekući račun, a u svrhu uplate napisati: za Gordanino liječenje


ZA GOGIN KORAK

Tekući račun OTP banka
HR5324070003262082133

Žiro račun

HR8724070003106675881
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA
SWISS CODE
OTPVHR2X
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *