U župskom kafiću trodnevna zabava humanitarnog karaktera za malenu Gordanu Knego

1323

U caffe baru BarCode u Čibači održat će se trodnevna zabava humanitarnog karaktera. U petak nastupaju Matko i Brane, povodom proslave rođendana caffe bara, a u sklopu zabave bit će postavljena kutija na ulazu za prikupljanje donacija za malenu Gordanu Knego.

U subotu u ovom kafiću nastupit će poznati DJ Spicy.

U nedjelju će se na istom mjestu s početkom u 18.30 održati humanitarni turnir u pikadu u parova. Kotizacija iznosi 100 kuna, a cjelokupan iznos od kotizacija bit će uplaćen na račun. Ovom humanitarnom turniru pridružit će se i Pikado klub Ragusa, koji će nastupiti u bojama svog kluba.

Nagrade za prvo i drugo mjesto bit će pehari s posvetom za sudjelovanje na ovom događanju.

Organizatori ovom prilikom zahvaljuju donatorima koji su pomogli organizaciju ove trodnevne zabave humanitarnog karaktera: Ožujsko, Pan, Matić Žbuka, Jamnica, Mladen Mijatović, Caffe bar Amor, Caffe bar D’el, Caffe bar Esperanza, Ba-com, Dim dizajn i ostali koji su željeli ostati anonimni.

Podsjetimo, mala Gordana Knego rođena je u tridesetom tjednu, s 1410 grama i 41 centimetrom. Nakon aspiracijske pneumonije, četiri mjeseca bolnice i respiratora nastupila je daljnja borba. Uz Gogu je na svakom njezinom koraku njezina majka Magda, a četrdesetogodišnji otac Pero iznenada je preminuo od posljedica moždane aneurizme. Malenoj Gordani dijagnosticirana je cerebralna tetrapareza. Uslijedio je život u ambulantama, čekaonicama, na fizioterapijama. Ipak, uvijek postoje ljudi koji će im pružiti ruku, kao i sada u Župi dubrovačkoj.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *