Marko Tolja uz pratnju Jazz orkestra HRT-a održao koncert u hotelu Excelsior (FOTO)

464

Sofisticirani prostor Hotela Excelsior oživio je uspomene na glazbeni izričaj pedesetih godina prošloga stoljeća čije je izvedbe interpretirao riječki glazbenik Marko Tolja uz pratnju Jazz orkestra HRT-a i dirigenta Andreasa Marinella. Tolja, čiji je vintage stil došao do punog izražaja u suradnji s jazz orkestrom predstavio je skladbe sa zajedničkog albuma ‘Stavi pravu stvar na pravo mjesto’ koji je snimljen u swing maniri. Klasični, tzv. retro-zvuk podarili su hitovima Bijelog Dugmeta, Parnog valjka, Aerodroma, Nene Belana, Majki, Tonija Cetinskog, Urbana…

Dubrovačka publika uživala je u Toljinim izvanrednim vokalnim sposobnostima, šarmantnim i originalnim nastupom te jednostavnošću kojom izvodi i najzahtjevnije glazbene dionice.
Koncert Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a održan je u sklopu programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’ koju Jadranski luksuzni hoteli organiziraju trinaest godina zaredom tijekom ljetnih mjeseci.

Sljedeći koncert u sklopu programa je koncert Urban & 4 koji će se održati 11. kolovoza u Vala Beach Club-u Hotela Dubrovnik Palace.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *