Metković: Ozlijedio 30-godišnjaka nožem; policija mu u stanu našla drogu i oružje

452

U ranim jutarnjim satima jučer, 19. srpnja, na parking prostoru ispred jednog ugostiteljskog objekta na području Metkovića, 39-godišnjak je, pod utjecajem alkohola, nožem u predjelu trbuha zadao ubodnu ranu 30-godišnjaku lakše ga ozlijedivši, nakon čega je napustio mjesto događaja.

Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog koji je prilikom uhićenja napao policijskog službenika i teže ga ozlijedio. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je napadu prethodila prijetnja koju je osumnjičenik uputio trećoj osobi u čiju obranu je stao 30-godišnjak. Pretragom stana koji koristi osumnjičenik pronađene su četiri stabljike indijske konoplje visine 100 do 135 cm i dvije eksplozivne naprave. Zbog sumnje da je počinio kaznena djela pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, zatim napad na službenu osobu, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama policija je osumnjičenog kasno sinoć, uz kaznene prijave, dovela pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije 52-godišnjak s područja Primorsko-goranske županije osumnjičen je za kazneno djelo pronevjere. Sumnjiči se da je od sredine prosinca 2016.  do kraja veljače 2017. g., u svojstvu dispečera trgovačkog društva čije je sjedište u Zagrebu, protupravno prisvojio preko 33 tisuće kuna gotovinskog prometa, prikupljenog od naplaćenih otkupnina za isporučene pošiljke i naplaćenih naknada za preuzete pošiljke. Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *