Milan Miki Kovač trčat će polumaraton “Niagara falls”

278

MIlan “Miki” Kovač sudjelovat će na polumaratonu “NIagara Falls” koji će se održati 14.listopada. ” Ovaj događaj je vrijedan pažnje jer ipak će predstavljati Hrvatsku i Dubrovnik. Podržimo mladog entuzijasta. Na ovaj sportski događaj krenuo je potpuno sam i ima sponzora za put. Dobrodošla bi još koja donacija te da ga svi podržimo. “, napisao je administrator Facebook grupe Dubrovnik nekad, Ivo Batričević.

Batričević navodi i kako Kovač nije član nijednog kluba te kako mu veliku podršku pružaju administratori i članovi ove Facebook grupe.

“Dragi moji prijatelji, malo sam zatečen objavom, naravno u pozitivnom smislu. Hvala dragom prijatelju Ivu Batričeviću na objavi podrške. Ovim putem bih se želio zahvaliti mom glavnom sponzoru “Ragusa Travel” te ostalim sponzorima i prijateljima koji su mi više nego dovoljno osigurali odnosno pružili mogućnost da idem na natjecanje. Svima skupa jedno veliko hvala na moralnoj podršci koja za mene neprocjenjivo vrijedi te mi dava još jedan vjetar u leđa. Veselim se natjecanju i predstavljanju našeg grada i države a još više lijepim fotografijama i dojmovima koje ću nakon povratka rado podjelit sa svima vama. Hvala još jednom i sve vas skupa pozdravljam!”, napisao je i mladi sportaš.

Želimo Mikiju Kovaču dobar plasman u utrci i hvala mu što na ovaj način predstavlja naš grad i Hrvatsku.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *