Misli li Libertas uvesti liniju Mokošica-Lapad i obratno? Evo što su nam odgovorili..

1409

Nakon mnogobrojnih upita naših čitatelja pitali smo Libertas Dubrovnik hoće li u skorije vrijeme uvesti liniju Mokošica-Lapad i obratno? Naime, zbog nedostatka upravo te linije naši sugrađani moraju presjedati na dva autobusa i nekad im treba i više od sat vremena da dođu na željeno odredište, posebno ljeti.

Za vrijeme školske godine, napominju roditelji, djeca moraju predsjedati kada idu na treninge koji se održavaju u ovom dijelu grada.

Iz Libertasa nismo dobili obećavajući odgovor:

Vezano za Vaše pitanje povezanosti Gradskog kotara Mokošica i Lapada, uzevši u obzir sve u ovom trenutku aktualne okolnosti, uz presjedanja se ostvaruje adekvatna razina povezanosti ovih dijelova Grada Dubrovnika.

Vrijedi istaknuti kako iz Mokošice redovno prometuju dva polaska prema Općoj bolnici Dubrovnik u 06:15 I u 07:10, čime je osigurana dodatna povezanost Mokošice i Lapada.

Korištenje abonamenta omogućuje neograničen broj vožnji, dok jednokratna kartica za vožnju omogućuje korištenje gradskog prijevoza u trajanju je sat vremena, čime je pokriveno presjedanje na ovim linijama.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *