MISTERIJ NESTANKA MARIJANE, PRIJATELJICA PROGOVORILA! ‘Shvatila sam da nešto nije u redu’: U jedno je uvjerena, ‘odlično je poznajem, trebala je doći’

3520

I dalje se traga za nestalom Marijanom Seifert (38), pobjednicom regionalnog Big Brothera koja je nestala u noći s utorka na srijedu udaljivši se iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa suprugom Karlom, kćeri Korinom i jednoipolgodišnjim sinom Aleksandrom.

Prema riječima njezinog supruga, Marijana je nestala nakon što su legli u krevet i zaspali, dakle usred noći. Potraga je cijelo vrijeme fokusirana na područje oko rijeke Save, jer su njene osobne stvari pronađene kraj mosta Mladosti.

Policija provjerava pozive i poruke koje je Marijana razmjenjivala prije nestanaka, a među osobama s kojima je komunicirala je Tamara Janković (zajedno su sudjelovale u istoj sezoni Big Brothera 2011. godine).

“Bila je raspoložena”

Ona je za Telegraf.rs kazala da je s Marijanom posljednji put bila u kontaktu na pravoslavni Uskrs te je ispričala kako im je tekao razgovor.

“Čule smo se u nedjelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo da se vidimo. Htjela je doći u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati rodbina jer ona ima sina, a ja kćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao s tetoviranjem lijepo krenuo”.

“Nisam ni naslućivala da će se nešto ovako dogoditi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikad ne bi ostavila sina i kćerku, njoj su djeca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vijest odmah sam je nazvala, ali sam vidjela na Viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan prije nestanka nije bila online. Shvatila sam da nešto nije u redu”, rekla je prijateljica

“Uvjerena sam da nije osoba koja bi sebi naudila”

“Nakon toga sam prebirala po glavi što smo sve pričale i što mi je govorila. Sjećam se da mi je u posljednje vrijeme stalno govorila kako sam sretna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam sretna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako da to protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu.

“Ranije mi je pričala s kakvim se problemima susretala u vezi s Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna ići dalje. Stalno se plašila osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni zamisliti što se moglo dogoditi, ali sam uvjerena da nije osoba koja bi sebi naudila”, zaključila je Tamara.

IZVOR: dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *