Mladić joj nije dao da napusti apartman pa je zvala policiju

593

Tridesetjednogodišnja djevojka koju je oteo momak čiji su unicijali I.S. (24) prebačena je u trebinjsku bolnicu, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć, saznaje TrebinjeLive.info.

Djevojka ima manje tjelesne povrede u predjelu grudnog koša i u toku je detaljan medicinski pregled, odbila je hospitalizaciju i zatražila da napusti ovu ustanovu, kako bi se vratila u Dubrovnik.

Prešli su državne granice između BiH i Hrvatske u subotu, 11. studenog, i tada ništa nije ukazivalo da je riječ o otmici.

Nakon što su stigli u Trebinje, iznajmili su apartman u privatnom smještaju u naselju Gorica. Što se točno događalo u apartmanu od subote do današnjeg dana još uvijek se utvrđuje, ali je Dubrovkinja uspjela dubrovačkoj policiji prijaviti protivpravno lišavanje slobode, jer joj mladić, kako je navela, nije dozvoljavao da napusti iznajmljeni apartman.

Nakon što je slučaj prijavljen dubrovačkoj policiji, oni su kontaktirali kolege u Trebinju, koje su odmah reagirale i lišile slobode osumnjičenog te ga sproveli na kriminalističku obradu u prostorije Policijske uprave Trebinje, prenosi Trebinjelive info.

Tokom akcije lišavanja slobode osumnjičenog dvadesetčetvorogodišnjaka pronađene su supstance koje asociraju na opojne droge heroin i marihuana.

Ono što se za sada zna jeste da su mladić i djevojka nekada bili u vezi i da je ona očigledno svojom voljom došla u taj apartman, ili je barem tako izgledalo na prvi pogled, ali će sve ponovo razmotriti Okružno javno tužilaštvo koje je o događaju odmah obaviješteno i okvalifikovalo ga kao dva krivična djela – Protivpravno lišenje slobode i Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *