”Montessori u realnom životu” s Luciom Paulom Deranjom

483

Roditelj ste djeteta mlađeg od 6 godina? Čuli ste za Montessori pristup u odgoju djece, ali niste još bili u direktnom kontaktu s ovom metodom i voljeli biste isprobati kako to zapravo izgleda? Željeli biste dobiti dodatne alate za poticanje razvoja vašeg djeteta, drugačiji pogled na odgoj, rast i razvoj te ojačati svoje roditeljske kompetencije? Razvojna radionica “Montessori u realnom životu” idealna je prilika roditeljima da nauče nešto novo, iskuse Montessori trenutke i prodiskutiraju na ovu temu s Luciom Paulom Deranjom, kreatoricom “Razvojnog putokaza”.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 6. studenoga 2023. s početkom u 17:30 sati u Ogranku Cavtat. Broj mjesta je ograničen i za dolazak se potrebno prijaviti na e-mail adresu cavtat@dkd.hr

Lucia Paula Deranja fonetičarka je rehabilitatorica, profesorica francuskog jezika te senzorna terapeutkinja i Montessori pedagoginja. Za sebe će reći kako je zaljubljena u djecu, psihologiju, rast i razvoj, a najviše uživa u pisanju i prenošenju znanja. Osim toga uvijek ističe kako je ona prije svega mama i tetka, ali i kuma. Naime, njezinu su ljubav prema djeci osjetili i brojni roditelji iz njezinog okruženja, pa Lucia ima već veliki staž u kumovanjima na dječjim krštenjima.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *