Na Dubrovačkoj trpezi prikupljeno više od 9.800 eura za Rinu Mašeru

389

Tradicionalni gastronomski događaj humanitarnog karaktera – Dubrovačka trpeza održana je jučer na Stradunu. Brojni dubrovački hoteli, restorani, pekari, slastičari, ugostitelji i vinari prezentirali su svoje znanje i umijeće, uz nastup Klape Kaše.

Trpezu, svojevrsnu krunu Good Food Festivala, otvorio je direktor Turističke zajednice Grada Dubrovnika Miro Drašković, uz pročelnicu Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonelu Svilarić.

Cijena bona iznosila je 6 eura za hranu i 3 eura za vino, a kao i svake godine, prihod od prodaje gastro delicija  donirat će se u humanitarne svrhe. Za udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama Rina Mašera prikupljeno je 9.848,56 eura.

Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja i TUŠ Dubrovnik.




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *