NAGRADNA IGRA // Zablistajte u novogodišnjoj noći u haljini ANDREA ZVONO DESIGN

29

Poznata dubrovačka dizajerica Andrea Zvono modom se počela baviti sa sedamnaest godina kada je organizirala prvu modnu reviju i od kada je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom. Danas ima svoj butik u Dubrovniku u hotelu Rixos Libertas koji je nedavno proslavio 5 godina rada. Andreine kolekcije nose dozu elegancije i seksepilnosti. Haljine naglašavaju žensku figuru i ljepotu žene, a među poznatim koje njene haljine nose su Vanja Halilović, Hana Hadžiavdagić, Lana Banely, Renata Sopek, pjevačice Jelena Rozga, Pamela Ramljak, Franka Batelić, glumica Sonja Kovač i mnoge druge.

Napomena: Hotel Rixos Libertas zatvoren je zbog renovacije do 01.travnja 2020., ali Andrea Zvono Design i dalje radi ali se na poziv dolazi u njihovu radionicu gdje se uzimaju dimenzije i dogovara sve potrebno.

U našoj novoj nagradnoj igri ANDREA ZVONO DESIGN i DUBROVNIK INSIDER jednu čitateljicu nagrađuju s fenomenalnom smaragdno zelenom haljinom, idealnom za doček Nove godine. Haljina je rađena od pliša koji idealno prikazuje ženske obline.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici, a objava dobitnice je u subotu 27.prosinca 2019.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *