Nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu GLOBalnie u Katowicama

492

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po prvi put nastupa na međunarodnom sajmu turizma, sporta i nautičke opreme GLOBalnie koji se po 24. put održava

od 23. – 25. ožujka 2018. u Katowicama u Poljskoj.

Nastupamo na štandu od 18 m2 zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije.

Sajam ima za cilj pokazati što je trenutno najbolje u turističkom poslovanju. Ponude posvećene obiteljima i pojedincima, ljubiteljima povijesti i kulture, entuzijastima agroturizma i ekoturizma, te svim aktivnostima na otvorenome, kao i proizvođačima rekreacijske i sportske turističke opreme naći će se na preko 200 štandova na izložbenom prostoru od oko 7000m2.

U maratonu pratećih događanja sudionici će imati priliku uživati ​​u glazbenim emisijama, ukusnim zalogajima iz cijelog svijeta i dijeliti poslovno iskustvo s drugima.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2017. godini posjetilo 75.500 turista iz Poljske, koji su ostvarili 530.000 noćenja i nalaze se na visokom trećem mjestu po broju ostvarenih noćenja.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *