NATAŠA GABRIČEVIĆ NOVA PREDSJEDNICA DUBROVAČKOG HNS-a

218

Nataša Gabričević zamijenila je Miha Obradovića na čelu dubrovačke podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata.

Zahvaljujem Mihu na dosadašnjem radu i svemu što je napravio na čelu podružnice. Kako ste čuli, preuzela sam vodstvo i vodit ću dubrovački HNS u izbore 2021. godine. Već sada želim najaviti kako će HNS imati svog kandidata ili kandidatkinju, kao i svoju listu za gradsko vijeće. Gradski vijećnici, kao što je i uobičajeno, djelovat će u skladu s uputama predsjedništva. Djelovat ćemo aktivno u, kao i izvan, vijeća“ – najavila je Gabričević, čije je imenovanje predsjedništvo dubrovačke podružnice jednoglasno podržalo.

Miho Obradović ostaje član predsjedništva podružnice te će i dalje predstavljati HNS u dubrovačkom gradskom vijeću.

Zbog velikih privatnih obveza i obveza koje imam kao vijećnik podnio sam ostavku na mjesto predsjednika podružnice. Nataši želim puno uspjeha u radu i želim istaknuti kako ima moju potpunu podršku te se veselim nastavku uspješne suradnje“ – rekao je Obradović.

Kao najveća liberalna i najjača oporbena stranka u Dubrovniku imamo i najveću odgovornost u borbi protiv svih oblika diskriminacije i populizma, ali i u borbi za projekte koji imaju za cilj poboljšanje kvalitete života svih naših sugrađana, posebice za one projekte koji su prepoznati kao iznimno bitni od strane naših jedinih koalicijskih partnera – građana. U djelovanju HNS-a ništa se ne mijenja, nastavit ćemo prenositi poruku da je umjesto ideoloških podjela nama važno da smjer bude – naprijed“ – zaključno je izjavila Gabričević te u svjetlu predstojećih blagdana svim sugrađankama i sugrađanima zaželjela radosne blagdane, čestit Božić i sretnu Novu godinu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *