NE PROPUSTITE Quarantine Of Art Festival: dnevni i noćni partiji, DJ/Producer radionice i izložbe mladih umjetnika

88

I Klubska scena potvrdila je kako je ovaj dubrovački festival jedan od najboljih i šire od Lijepe naše.  Quarantine Of Art Festival osim dnevnih i noćnih partija sadržava i izložbe slika dubrovačkih i zagrebačkih umjetnika, te DJ/Producer radionice. 

Nastupaju: DJi Amber [Nizozemska], Joe Red [Španjolska], Mariano Mateljan [Split], DJ Jock [Split], Zookey [Korčula], Leon B. [Zagreb], Deep Blèu [Zagreb], Maroje, Flora & Lija, ČX, Dotur & Champa, Denis T., Matt Butt, Brigitta, Benx , a svoje slike izložit će Monika Milas i Giovanna Kličan.

1.dan /09.08. 19:00-21:30 Izložba slika at Lazareti(club room), Monika Milas & Robert Fenrich 21:30-06:00 Party Program, Komarda Beach – Joe Red, Mariano Mateljan, Zookey, ČX, Benx 06:00-10:00 After Hours, Club Room, Lazareti – Deep Blèu, Dotur & Champa

2.dan / 10.08. 17:00-20:00 DJ/producer workshop w/ DJ Jock 19:00-22:00 Izložba Giovanna još javim puno ime 17:00-21:30 Dnevni Party line up TBA 22:00-06:00 Party Program, Komarda Beach – Amber, DJ Jock, Leon B. & Maroje, Brigitta, Matt Butt 06:0-10:00 After Hours, Club Room, Lazareti – Flora & Lija, Denis T.

AMBER
 
Ovo ljeto svira 4 puta u klubu Privilege na jednom od najboljih klubova na Ibizi. Nastupala je na festivalima Verknipt, Wish Outdoor i Wonderland festivalu. Ova mlada DJ/producentica dolazi iz Amsterdama, gdje je svirala u nekim od najboljih klubova kao što su Melkweg i Paradiso. Nekoliko je puta svirala na eventu SIGHT u klubu Pacha, Barcelona, te bila rezident na programu Techno Tuesday u klubu Melkweg, Amsterdam. Ove godine izdala je prvi EP pod imenom ¨Other Stories¨ na techno etiketi Be As One koju vodi Shlomi Aber. Taj EP podržala su neka imena iz samog vrha svjetske underground scene kao što su Chris Liebing, Len Faki, Dax J, Sam Paganini, Ben Sims i Joris Voorn. Nastupala je u Dubaiju, Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji, Grčkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Srbiji, Indoneziji, Tunisu i Češkoj, a svoj zvuk opisuje kao mračan, ali moćan techno.  

MARIANO MATELJAN
 
Dolazi iz Splita, već sa 16 godina počeo je eksperimentirati s različitim glazbenim žanrovima, miješao je techno s kraja 90-ih s breakbitom. Predstavlja minimal i deep-tech odnosno micro house zvuk. Važno je reći kako je dva puta izdavao na poznatom labelu Infuse koji je sublabel od Fuse etikete, jedno od izdanja bilo je ove godine. 
Njegova traka Nocturnal 2015. našla se na kompilaciji Cocoon Ibiza koju vodi Sven Vath. Nastupi na FUSE-u u Londonu i Ibizi dodatno su poboljšali njegovu reputaciju što je dovelo do nastupa u Fabric, London, CLub der Visionaere, Chalet, Studio 76 u Madridu i klubu Das Zimmer u Mannheimu.

DJ JOCK 


Isprve aktivan za pultovima privatnih underground zabava, sa nepunih 17 godina zaslužuje prvu ljetnu rezidenciju gdje podij priprema za tada prestižne svjetske DJ-eve te odrađuje all night svirke gdje pušta glazbu 5-7 sati svaku večer.

Već tada talent skromnog Splićanina dolazi do izražaja, kako u DJ-ingu, tako i u produkciji, pa sa samo 18 godine potpisuje svoje prvo samostalno izdanje.
Veliki trud neprolazi nezamjećeno i već u 2012. Jock dolazi pod okrilje španjolskog kralja techna Cristiana Varele i izdaje traku “Chicas”, koja postaje jedan od neslužbenih hitova sezone. Renomirani su je DJ-evi vrtili u peak-momentima na Awakeningsu,Exitu te Space-u na Ibizi, osiguravši mu cijeli serijal EP-ova na i danas utjecajnoj etiketi Pornographic Recordings. 
Producentski iskorak pogurao ga je u više sfere undergrounda, pa uz tjedne svirke u top klubovima regije polako počinje osvajati plesne podije Starog Kontinenta. Nakon prve turneje po Češkoj dobar glas se nezaustavljivo širi Europom, pa J
Nastupe od tada stalno podebljava Jockovom produkcijom, uz fantastične reakcije plesača od Japana do Južne Amerike. Apsolutni Coxov favorit, traka Raw Love uvela je nasmijanog splitskog producenta u gornji dom svjetskih DJ zvijezda. Izdana na gigantskom Intec Labelu u Coxovom vlasništvu, u samo je nekoliko dana došla u top 20 Beatportove ljestvice najprodavanijih izdanja u svijetu. Diljem svijeta od tada Jockove trake prezentiraju Adam Beyer, Carl Cox, Joseph Capriati,Sasha,Alan Fitzpatrick, Ilario Alicante, Jon Rundell, Cristian Varela, lansirajući DJ Jocka na svirke po Engleskoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Sloveniji..
Karijera mladog Splićanina u neuzaustavljivom je usponu, 2018. je proveo za pultom mega zabava poput Exit Festivala, Ressistance stagea na Ultra Europeu, Amsterdamskog ADE-a, Moondancea, No Sleep Festivala, Sea Star-a te mnogih drugih, izmjenjujući pult sa artistima poput Adam Beyera, Rodhada, Ben Klocka, Dubfirea, Cristiana Varele..Njegovu traku Tunell izdanoj na etiketi Carl Coxa izabrao je moćni TimeWarp za službeni video, a redovito se nalazi među laureatima regionalne nagrade Ambasador, gdje dvije godine za redom dobiva nagradu za Najboljeg Dj-a.

U sklopu festivala, 10.kolovoza od 15 sati DJ COCK održat će besplatnu DJ/Producer radionicu.

 JOE RED
 
Mlad i perspektivan DJ/producent koji dolazi sa Mallorce, Španjolska. Iako ima samo 23 godine svoju glazbu potpisao je na neke od najjačih svjetskih etiketa kao što su Toolroom, Defected, Deeperfect, Glasgow Underground, Snatch!, 303Lovers i mnoge druge. Kaže da se ne ograničava žanrovima, ali može se reći da predstavlja tech house i minimalistični techno zvuk koji krase prepoznatljiv funky groove, puno perkusija i doza progresivnosti. Treba istaknuti nastupe u klubu Heart, Ibiza, te u klubu Sankeys, Ibiza koji glasi kao jedan od najpoznatijih na otoku.
Njegovu glazbu podržala su imena kao što su: Carl Cox, Marco Carola, Richie Hawtin, Umek, Stefano Noferini, Green Velvet, Prok & Fitch i mnogi drugi. Njegova produkcija dosta se puta našla u top 10 na beatportu i traxsource-u, a 2017. bio je proglašen 7. najbolji producent u minimal/deep-tech kategoriji na beatportu.
Nastupao je sa imenima poput:  Andrea Oliva, MaThias Tanzmann, Davide Squillance, Carlo Lio, Chris.an Smith,Alexander Kowalski, Fritz Kalkbrenner, Dj Sneak.

Ulaznice su dostupne i kod lokalnih promotora, a možete ih kupiti i ovdje.

 
 
 
 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *