Nepravomoćna presuda: Ivor I. osuđen za silovanje psa, dobio samo godinu dana zatvora

855

Ivora terete da je od 2009. do rujna 2015. godine na različitim lokacijama seksualno općio sa svojim psom, ženkom rodezijskog goniča, nanoseći joj bol i patnju.

Ivora I. kojeg terete za zlostavljanje pasa, osudili su jučer za seksualno zlostavljanje psa. Presuda je nepravomoćna, a osuđen je na godinu dana zatvora.

Podsjetimo, Ivora terete da je od 2009. do rujna 2015. godine na različitim lokacijama seksualno općio sa svojim psom, ženkom rodezijskog goniča, nanoseći joj bol i patnju. Psihički i fizički zlostavljao je i mužjaka, također pasmine rodezijski gonič lavova.

Otkrili su ga slučajno, u akciji usmjerenoj protiv pedofila u rujnu 2015. godine. U njegovu stanu na Knežiji zatekli su dva izmučena i izgladnjela psa te zaplijenili 111 CD-ova i DVD-ova sa snimkama i fotografijama seksualnog zlostavljanja.

Zanimljiv je detalj da je Ivor zaposlen u Europskom parlamentu, te se posljednjih više od godinu dana nalazi na bolovanju. O tome  svjedoči i medicinska dokumentacija koju su njegovi branitelji priložili u spis.

 

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *