NIKOLA GRMOJA: Pozivam sve kojima je dosta Branka Bačića i Nikole Dobroslavića da izađu na izbore i izaberu promjenu na čelu županije!

1375
Nikola Grmoja, glavni tajnik i jedan od osnivača Mosta nezavisnih lista uputio je podršku Božu Petrovu, a objavu prenosimo u cijelosti.
– Moj prijatelj Božo Petrov, častan čovjek koji se izložio protiv koruptivne hobotnice koja upravlja Hrvatskom, lider Mosta kojeg se najviše udaralo od svih i na kojeg je bačeno najviše blata na političkoj sceni, se ponovo pokazao jakim i gotovo neuništivim.
Unatoč prognozama i anketama koje su favorizirale druge kandidate, ide u drugi krug s Dobroslavićem i ima puno veće šanse nego ja prije 4 godine!
Pozivam sve kojima je dosta Branka Bačića i Nikole Dobroslavića da izađu na izbore i izaberu promjenu na čelu županije!
Naša županija je pred velikim izazovima, epidemija koronavirusa je ugrozila turizam, a umorni župan koji ima 74 godine na te izazove nikako ne može odgovoriti.
Potrebna je nova energija, entuzijazam i elan za bolje sutra naše županije! Župan Dobroslavić je i protekle 4 godine bio statist i maneken i nažalost nema što novo ponuditi.
A ako već biramo manekena, mislim da je i tu Božo bolji izbor. Mislim da će se dame složiti?

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *