ROKO TOLIĆ: Osobno sam ponosan do neba na preko pet tisuća glasova u voljenom Gradu

924
Roko Tolić obratio se putem Facebook profila, a njegov status prenosimo u cijelosti.
“Nakon dana predaha i svojevrsne postizborne šutnje, evo sam se latio tipkovnice kako bih pokazao da iz utrke za odgovorno mjesto u palači Ranjina, ipak nisam izašao ranjen, već iskusniji, a možebitno i pametniji te pripremljeniji za neke nove životne izazove.
Svakako želim čestitati svim sudionicima izbora. Nadmetali smo se programima, idejama, vizijama, prokušanim izvedbama, pozivima na zaokret, promjenu, novo, uspješnije…
Predstavnik takvog pristupa u drugom krugu će biti gospodin Petrov i već u izbornoj noći sam mu iskreno stisnuo ruku uz želju za uspjeh. Gospodinu Dobroslaviću još nisam imao prigodu pružiti ruku, ali moram priznati da je 40% biračke podrške, vrijedno svakog respekta.
Osobno sam ponosan do neba na preko pet tisuća glasova u voljenom Gradu i…da nije Konavala, Župe i još nekoliko malenih mjesta srca moga u kojima sam dobio relevantnu potporu, dao bih za pravo onima koji su me uvjeravali da je gradska razina moj prirodni ambijent. Uvijek sam volio izazove, a put kojim se lakše ide…najčešče nije bio taj koji je privlačio moje stope.
Kampanja je bila prekratka, ali intezivna, a najveca blagodat ovog iskustva su nova poznanstva. Uz svoju predivnu obitelj i bliske prijatelje, u ovoj avanturi sam dobivao i podršku stotina fantastičnih, a meni donedavno malo poznatih stanovnika naše županije. Hvala Vam na potpori! Hvala na svakom glasu, svakom lajku i poruci podrške. To me čini bogatijim, ponosnijim i motiviranijim čovjekom i to će me nositi u nova iskušenja.
Svima želim puno zdravlja, sreće i zalaganja za bolju i prosperitetniju Dubrovačko-neretvansku županiju!”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *