Nova kampanja Marijinih obroka – Majci za ljubav

371

Pandemija nam je donijela neku novu svakodnevicu. Fizička distanca sveprisutno je pravilo, a brojni su oni kojima najviše nedostaje utješni zagrljaj njihove mame. Neke su u drugim županijama ili zemljama, neke u bolnicama ili domovima za starije. Nikad teže dostupne, nikad udaljenije, ali nikad u srcu bliže.

Na njihov međunarodni Majčin dan, daljina ne smije biti problem. Ljubav treba nadići sve prepreke, pronaći njihove trenutne adrese i izmamiti osmjehe na lice. U tome Vam može pomoći zanimljiva kampanja “Majci za ljubav“. Posebnom čestitkom podsjetite ih koliko ste zahvalni na svemu što su Vam pružile u djetinjstvu. Pokažite im kako njihovo postojanje ovaj svijet svakodnevno čini boljim mjestom.

U ime Vaše majke donirajte bolju budućnost gladnoj djeci i pošaljite joj personaliziranu darovnu čestitku kao znak pažnje povodom Majčinog dana. Izražavajući ljubav vlastitoj majci na njezin dan, činite to i za sve druge majke u potrebi. Koliko god daleko bile i s kakvim se god problemima borile. Zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomozite misiji Marijinih obroka kako bi doprli do još više gladne djece koja čekaju svoj obrok. 

Majci za ljubav pomognite Marijinim obrocima, humanitarnoj organizaciji koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta gladnoj djeci osigurava svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja. Posvetite ovu čestitku borbi afričkih majki i pružite ruku njihovoj djeci, koja su, uslijed ove pandemije suočena i s nedostatkom osnovnih sredstava za život, suočena s gladi i siromaštvom.

Čudesan rad majki, od podupirateljica do volonterki koje u zemljama djelovanja pripremaju obroke svakog školskog dana, u samom je srcu misije Marijinih obroka. Pokažite još jednom koliko dobra može proizaći iz ljubavi majke i zahvalnog djeteta i svoju darovnu čestitku potražite na službenoj stranici Marijinih obroka https://www.marysmeals.hr/majci.

Personalizirane čestitke tu su i za sve ostale prigode: rođendan, diploma, sveta potvrda, pričest, vjenčanje, rođenje, kartice sjećanja, a možete ih naručiti na 015509250 ili sve informacije pronaći na https://www.marysmeals.hr/ukljucite-se/rodendanska-cestitka/.


Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi samo 132 kune.

Daruj svoju majku posebnim darom i tako pomozi majkama u siromašnim zajednicama svijeta da nahrane svoju djecu.”
Hvala svim majkama koje nas nadahnjuju i šire dobrotu!

Više o Marijinim obrocima saznajte na: https://www.marysmeals.hr/ te Facebook i Instagram stranici. 

Podaci za uplatu donacija: IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *