“Nudili su mi 50.000 kuna ako spriječim dolazak Thompsona na binu”

486

JOŠ uvijek se ne stišava bura oko nastupa Marka Perkovića Thompsona na dočeku vatrenih na središnjem zagrebačkom trgu, a Maxportal je primio informaciju da je taj slučaj mogao biti mnogo dramatičniji.

Naime, D.K. (podaci poznati redakciji portala maxportal.hr), jedan od članova osiguranja na proslavi dočeka hrvatske nogometne reprezentacije iz Rusije, prenio nam je nevjerojatnu informaciju.

Kaže da su mu nudili 50.000 kuna (toliko iznosi nagrada Grada Zagreba) ako fizički spriječi dolazak Marka Perkovića Thompsona na binu.

“Bio sam na bini, koju inače osiguravamo već tjednima, i kad su se igrači približili do nas k meni dolazi lik iz reportažnih kola HRT-a i traži da na binu ne smije nitko tko nije u protokolu. Pitao sam što to znači, odnosi li se to na Thompsona, koji je s igračima u autobusu, zapovijed je bila, NITKO.

Thompson nije bio u službenom protokolu, ponovio mi je da se to poglavito odnosi na njega. Ne jednom kazao mi je to tri puta.

D. K. u nastavku opisuje:

“Bila je tu Marija Nemčić, gradonačelnik Milan Bandić i Krešo Dolenčić koji je svime rukovodio. Treće put do mene dolazi šef s HRT-a i ponavlja da Thompson ne može na binu, a ako ga kolega i ja spriječimo da ćemo dobiti nagradu Grada Zagreba, odnosno 50.000 i da će nam Bandić to dati.

Znali smo da je Thompson u autobus s igračima i liku s HRT-a sam uzvratio da ću ga ja osobno unijeti na binu ako ga netko pokušava zaustaviti.

Čija je to fešta. komu u čast je organiziran doček. Igračima ili političarima. Sjetio sam što je dan dva ranije rekao Joško Jeličić na HRT-u: ‘Igrači nas čine sretnim, a političari siromašnim’ i nije bilo šanse da postupimo drugačije.

Ako ste gledali prijenos vidjeli ste da je Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si” bila počela pjevati klapa Sv. Juraj, a onda je Thompson doveden na binu nastavio pjevati”, kaže nam D.K.

“Sramotno je, zaista sramotno bilo ponašanje prema igračima i prema Thompsonu. Oni slave, oni ga žele. a politika ne dopušta. Pa tko je tu lud.

M. Marković/foto:screenshot

maxportal.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *