Obavijest o privremenoj prometnoj regulaciji 21.6 – zbog održavanja koncerta Ane Rucner u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu

239

Ove godine, zbog velikog interesa građana za koncert “Pozdrav ljetu”, dubrovački javni autoprijevoznik Libertas osigurao je dva velika autobusa koji će u 4 h ujutro s dvije lokacije prevoziti građane do Bosanke. Prvi autobus kreće u 4 h ujutro s Pila i vozi direktno do Bosanke. Drugi autobus kreće u 4 h s kolodvora sa stajanjem u 4.05 h Grawe centar, 4.10 h Vila Čingrija – Boninovo, 4.15 h Pile, 4:20 Ilijina glavica. Zbog sigurnosti građana autobusi će putnike dovesti do Bosanke odakle će ih shuttle vozila “Gulliver Travela” prevoziti do amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđ.

Organizator je u suradnji s prometnom policijom osigurao posebnu regulaciju prometa. Od 3:30 h ujutro do početka koncerta prednost će imati sva vozila u smjeru od magistrale prema Srđu, dok će vozila koja se vraćaju sa Srđa u to vrijeme biti povremeno propuštana prema Bosanki i usmjerena na Brgat. Nakon koncerta prednost će imati vozila iz smjera Srđa i neće se usmjeravati na Brgat već će biti propuštena prema magistrali, dok će vozila od magistrale prema Srđu biti preusmjerena preko Brgata. Na taj način organizator planira smanjiti gužve i stvoriti sigurnije uvjete dolaska na Srđ kao i odlaska. Molimo sve građane da krenu na vrijeme te da se ovisno o mogućnostima organiziraju da s manje vozila dođu na Srđ. Iza 7:00 h će se ukinuti posebna prometna regulacija i promet će se odvijati sukladno prometnim pravilima.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *