OBJAVIO HNS: U prodaji ulaznice za susret Hrvatske i Japana

187

Možda podrška nije brojna kao u Rusiji prije četiri godine, ali itekako je gromoglasna. Niti velika udaljenost nije problem vjernim hrvatskim navijačima. Na prve tri utakmice protiv Maroka, Kanade i Belgije oko 1500 navijača bodrilo je ‘vatrene’, a taj broj mogao bi biti još veći u ponedjeljak od 16 sati.

Luku Modrića i ostatak družine očekuje dvoboj protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvaka, a tko još nema ulaznicu, evo dobrih vijesti. HNS je objavio kako je u tijeku prodaja ulaznica za utakmicu koja se igra u ponedjeljak na Al Janoub stadionu. Najjeftinija karta je ona od 789 kn iz treće kategorije, ali i to znači ne baš najbolju poziciju. Druga kategorija je u prodaji za 1685 kn, a najbolja pozicija i ujedno najpaprenija cijena je ona iz prve kategorije koja stoji 2247 kn. Pa tko ima slobodne dane i viška novca…

Veliko je zajedništvo hrvatskih navijača i reprezentativaca, izbornik Zlatko Dalić nekoliko puta je istaknuo koliko to znači igračima i koliko ih gura uoči važnih utakmica. Protiv Japana bi ‘kvadratići’ mogli obojiti stadion, a ako se plasiramo u četvrtfinale, ne sumnjamo kako će ta broja biti što veća. Tu već polako nastupa i euforija, nacionalni naboj koji nas je krasio prije četiri godine u Rusiji.

– Hrvatski nogometni savez ujedno poziva i sve hrvatske navijače koji žele kupiti ulaznice za daljnji dio natjecanja da to učine odmah dok su još na raspolaganju, uz napomenu kako će, u slučaju da Hrvatska ne ostvari plasman u sljedeću fazu natjecanja, svima biti omogućen povrat novca – piše u priopćenju HNS-a.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *