Objavljena imena 16 mjesta i sela koja će nastupiti na Konoviziji 2020

33

Četiri debitantska mjesta nalaze se među 16 mjesta i naselja koji će nastupiti na Konoviziji 2020 čija imena je objavio organizacijski odbor Konovizije!

Na listi je i novo gostujuće mjesto koje ovaj put dolazi iz Župe dubrovačke, a zanimljivo je da među mjestima nema pobjednika prošle Konovizije, Mikulića, ali ni Pridvorja koje će ostati zapamćeno kao prvo mjesto koje se okitilo titulom pobjednika Konovizije. S obzirom da je već prije početka prijava najavljeno da će se Konovizija 2020 sastojati samo od finalne večeri, prema pravilniku Konovizije od svih prijava izabrano je 16 mjesta koja će nastupiti 21. veljače 2020. godine u Domu kulture na Grudi. Vodeći se pravilnom da prednost u izboru imaju debitantska mjesta te mjesta koja su na prethodnoj Konoviziji ostvarila plasman u prvih osam za nastup u finalu izabrano je sljedećih 16 mjesta i sela: Bani, Cavtat, Čilipi, Drvenik, Gruda, Karasovići, Komaji, Kupari, Lovorno, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Stravča, Uskoplje i Zvekovica.
Dio Konovizijske obitelji tako postaju Bani, Drvenik, Stravča i Uskoplje, a kao što je već objavljeno kao predstavnici Župe dubrovačke u ulozi gostujućeg mjesta nastupaju Kupari. Nažalost, Mikulići nisu prijavili predstavnika pa neće imati prilike braniti naslov, a među 16 odabranih nema niti Pridvorja koje je slavilo na prvoj Konoviziji.
Natjecatelje koji će predstavljati svoja mjesta Konovizija će početi predstavljati sredinom siječnja 2020. na svom YouTube kanalu, Facebook profilu i web stranici, a gledatelji će moći natjecatelje upoznati i 7.
veljače 2020. godine na Konovizija Warm up Partyju u Wine baru Volat na Grudi, kada će se među ostalim izvlačiti i redoslijed pjevanja na finalnoj večeri.
Konovizija je na rasporedu 21. veljače 2020. s početkom u 20 sati uz izravan TV prijenos na Libertas TV-u.

Konačan popis sudionika:
Bani*, Cavtat, Čilipi, Drvenik*, Gruda, Karasovići, Komaji, Kupari**,
Lovorno, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Stravča*, Uskoplje*,
Zvekovica
* Debitant
** Gostujuće mjesto

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *