ČITATELJICA: Zbog ukrcavanja putnika nasred ceste imamo zastoje u prometu(FOTO)

374

Uznemirena i ljuta čitateljica poslala nam je fotografiju koja nam svaki dan iznova potvrđuje da Dubrovnikom sve više počinje vladati anarhija.

Naime u popodnevnim satima u ulici kralja Petra Krešimira IV dogodio se zastoj u prometu koji je potrajao nekih petnaestak minuta, a sve iz razloga što je putnički autobus odlučio u jednosmjernoj ulici, gdje ga je nemoguće zaobići, nasred kolnika ukrcavat goste i njihovu prtljagu. Napomenula je kako mu se uopće nije žurilo te kao da nije ni primjetio kolonu automobila koja se stvorila iza njega. 

Čitateljica je također komentirala da upravo zbog ovakvih ukrcavanja putnika nasred ceste imamo zastoje u prometu. Također kazala je kako ni policije ali ni komunalaca nigdje kad su potrebni.

Ovakvo neprimjereno ponašanje vozača putničkih autobusa viđamo svaki dan sve češće i češće, pa osim što iskrcavaju putnike u jednosmjernim ulicama, iskrcavaju ih i nasred pješačkih prijelaza gdje dovode čitav promet u opasnost, te redovito iskrcavaju goste na autobusnim stajališta za javni gradski prijevoz.

No, glavno pitanje je tko je zapravo odgovoran? Treba li se ovim problemom, pozabaviti policija, prometno redarstvo ili pak možda gradonačelnik? 

Masovnom turizmu treba stati u kraj, jer teret koji ne možemo ionako već podnijeti je sve teži i teži.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *