Održan književni susret u Blatu s izuzetnim hrvatskim književnicima

263

U utorak, 18. lipnja, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Blatu održan je književni susret u organizaciji Narodne knjižnice Blato. Ovo posebno događanje okupilo je ljubitelje književnosti i znatiželjnike koji su imali priliku upoznati i poslušati dvoje izuzetnih hrvatskih književnika – Julijanu Matanović i Pavla Pavličića.

Julijana Matanović, cijenjena spisateljica i književna znanstvenica, poznata po popularnim romanima kao što su „Zašto sam vam lagala“ i „Kao da smo otac i kći“, podijelila je s publikom svoja iskustva i ljubav prema pisanju. Istaknula je važnost književnosti u svakodnevnom životu te oduševila prisutne svojom toplinom i iskrenošću.

Pavao Pavličić, jedan od najproduktivnijih i najčitanijih hrvatskih pisaca, autor preko 100 knjiga, govorio je o svojoj bogatoj karijeri i stvaralačkom putu. Njegova najpoznatija djela uključuju „Večernji akt“, „Koraljna vrata“, „Dobri duh Zagreba“ i „Trojica u Trnju“. Pavličić je publiku zaintrigirao zanimljivim pričama, razmišljanjima i duhovitim anegdotama.

Događanje je okupilo brojne posjetitelje koji su s oduševljenjem pratili izlaganja naših gostiju. Atmosfera je bila ispunjena inspiracijom, a publika je imala priliku postavljati pitanja i razmijeniti mišljenja s autorima. Ova književna večer bila je prava poslastica za sve ljubitelje književnosti.

Narodna knjižnica Blato zahvaljuje svima koji su prisustvovali i učinili ovu večer posebnom.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *