Održan sastanak na temu mjera sigurnosti i poboljšanja epidemiološke situacije u sklopu ovogodišnje turističke sezone

402

Hrvatska već godinama slovi kao jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, a u ovo vrijeme pandemije virusom COVID – 19 od izuzetne je važnosti da se Hrvatska, osim kao sigurna destinacija, svijetu predstavi i kao epidemiološki sigurna destinacija .

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj danas je održan sastanak na temu mjera sigurnosti i poboljšanja epidemiološke situacije u sklopu ovogodišnje turističke sezone. Na sastanku su  sudjelovali zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, dožupan Dubrovačko-neretvanske županije i načelnik Stožera civilne zaštite DNŽ Joško Cebalo, predstavnici SOA-e Dubrovnik, Mato Lakić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Ana Miličić, pročelnica PUZS Dubrovnik, direktor TZ Dubrovačko-neretvanske županije Vladimir Bakić, načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević i rukovoditelji Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Naime, tijekom lipnja je, već četvrtu godinu zaredom, u Zadru uspostavljen Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2021., koji će djelovati do 15. rujna, a čiji je rukovoditelj zamjenik glavnog ravnatelja Željko Prša koji je ovim sastankom želio na jednom mjestu okupiti dio  članova Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i policije kako bi se prezentirale sigurnosne i epidemiološke mjere koje su donesene u pripremi za ovogodišnju turističku sezonu.

Hrvatska već godinama slovi kao jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, a u ovo vrijeme pandemije virusom COVID – 19 od izuzetne je važnosti da se Hrvatska, osim kao sigurna destinacija, svijetu predstavi i kao epidemiološki sigurna destinacija pri čemu ćemo napraviti sve što je u našoj moći da mogućnost zaraze smanjimo na minimum i da nas EU što prije proglasi zelenom zonom.

Međusobna suradnja svih prisutnih ocijenjena je izvrsnom što je nužan preduvjet da se ostvare planirani ciljevi.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *