Održana konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju GK Grad

786

U popodnevnim satima u srijedu, 23. lipnja u prostorijama OŠ Marina Getaldića u Dubrovniku održana je konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Gradskog kotara Grad.
Sjednicu Vijeća vodio je predsjednik Gradskog kotara g. Marin Krstulović, a osim njega na sjednici su bili prisutni članovi Vijeća, odnosno vijećnici Gradskog kotara, predstavnici škola, policije i civilnih udruga s područja spomenutog kotara Grad.

Nakon konstituiranja  Vijeća raspravljalo se i o određenim sigurnosnim i komunalnim problemima na području gradskog kotara, a posebno o buci i glazbi u zonama ugostiteljskih objekata, ponašanju stranih gostiju u noćnim satima, kao i zauzimanju prostora ispred Osnovne škole Marina Getaldića stolovima obližnjih ugostiteljskih objekata.

Sljedeća sjednica planira se održati krajem kolovoza kada će, ukoliko to budu dozvoljavale epidemiološke mjere, biti otvorena za sve zainteresirane građane na području Gradskog kotara Grad.

Dodajmo ovom da će se sjednice Vijeća za prevenciju kriminaliteta GK Grad održavati svaka dva mjeseca u prostorijama OŠ Marina Getaldića.


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *