Posljednji dan Good Food Festivala obilježen je tradicionalnom Dubrovačkom trpezom, koju organiziraju Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Županija Dubrovačko-neretvanska, Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja i Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.
Na ovogodišnjoj trpezi predstavili su se hotelijeri, restorani, slastičari i vinari iz Dubrovnika i njegove okolice, sve do Korčule. Svečano otvorenje proglasio je gradonačelnik Mato Franković, a kao i prijašnjih godina, delicije i vina nestale su u rekordnom vremenu na zadovoljstvo ugostitelja, ali i oduševljenih građana i turista.
Sav prihod tradicionalne Dubrovačke trpeze namijenjen je za Udrugu za Down sindrom Dubrovačko – neretvanske županije i Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama „Rina Mašera“.
Ako niste bili u mogućnosti nazočiti ovogodišnjoj Trpezi, kako je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji.