Operna noć pred Dvorom i najava EuroKorean Soloist Ensemble

328

Sinoć, 5 srpnja u 21 sat održan je pred mnogobrojnom publikom koncert Verdi for eternity u izvedbi Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Orkestrom je ravnao maestro Ivan Hut, a kao solisti nastupili su: Marta Hut, sopran; Martina Menegoni, mezzosopran; Domagoj Dorotić, tenor i Matija Meić, bariton.

Ovom je sjajnom događaju tema bio G. Verdi, najveći talijanski operni autor, a izvedne su arije iz njegovih opera Un Ballo in Maschera, Aida, Don Carlo i La Forza del Destino.

Ovom prilikom želimo najaviti i posljednji koncert u organizaciji DSO-a u srpnju, prije početka Igara.

Sutra, 7. srpnja u 21 sat u Dvoru nastupa zanimljivi EuroKorean Soloist Ensemble koji okuplja međunarodno poznate glazbenike iz Koreje. Ovim se koncertom obilježava 30 godina od uspostave diplomatskih odnosa RH i Južne Koreje.

Na programu će se naći brojna zanimljiva djela, a svakako je važno naglasiti da će publika imati priliku čuti i L. Sorkočevića u izvedbi ovog sjajnog ansambla.

 

Sve informacije o programu i ostalim koncertima DSO-a možete na pronaći na www.dso.hr, a svoje ulaznice možete rezervirati putem maila sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314.

Kao i uvijek, naše sugrađane na ulazu očekuju brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica. 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *