Opet najbolji – Petar i Dragan Volarević – dvojac iz IJP Dubrovnik niže sportske uspjehe

676

Hercegovački triatlon je sastavljen od veslanja, trčanja i bicikliranja.  Natjecanje je započelo na kupalištu „Matica“ na rijeci Trežibat otkud je krenula utrka vožnjom kanua do kupališta „Jaz“ u Strugama nakon čega su natjecatelji nastavili s trčanjem do restorana „Villa Rustica“ Mogorjelo u dužini oko 1,1 km, dok je završna etapa utrke dužine oko 6,8 km bila vožnja biciklima do Počitelja gdje je bio cilj utrke.

Natjecanje se odvijloa u parovima, a ovaj dvojac u cilj je stigao za manje od jednog sata, konkretnije za 00:58:00.
Petar Volarević već duži niz godina osvaja visoka prva mjesta na brojnim natjecanjima, a ove je godine osvojio prvo mjesto na natjecanju za najspremnijeg hrvatskog policajca, a Dragan Volarević je 2019. godine također odnio pobjedu na ovom natjecanju.

Iskazanim vještinama i sposobnostima, natjecatelji, naši policajci, dokazali su svoju spremnost, kvalitetu i psihofizičku izdržljivost za odrađivanje zahtjevnih natjecanja te spremnost na odrađivanje svih policijskih zadaća u svakodnevnom poslu.

Čestitamo timovima na postignutim rezultatima i uspješnom završetku još jednog izazova, a posebno smo ponosni na policijske službenike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Petra i Dragana Volarevića.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *