Osvijetljena nova pozicija uz državnu cestu D-8 na području Gornjeg Konala

242

 

Grad Dubrovnik je putem nadležnog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu proveo ugradnju nove javne rasvjete pored autobusnog ugibališta smještenog uz državnu cestu D-8 sa suprotne strane ceste od kolnog pristupa „magistrali“ iz Ulice Gornji Kono.

Odgovarajući upravo na brojne zahtjeve građana, izvršena je izrada suvremene javne rasvjete s tri stupna mjesta te je osvijetljen još jedan dio ove prometnice u duljini od oko 100 metara, a čime je umnogome povećana sigurnost stanovnika ovog gradskog područja te svih sudionika u prometu, posebice pješaka.

Podsjetimo, u okviru plana investicijskog održavanja sustava javne rasvjete za 2018. godinu, početkom veljače nova rasvjeta postavljena je na području Gornjeg Konala, i to na do sada neosvijetljenim dijelovima ulica koje izlaze na državnu cestu D-8. Naknadno, tijekom travnja, na do tada neosvijetljenoj 400 metara dugoj dionici uz državnu cestu D-8 na području Nuncijate postavljeno  je 12 novih stupnih mjesta čime su obuhvaćena  i tri autobusna ugibališta.
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *