POČEO JE TJEDAN LJEPOTE: vrhunski kozmetički i beauty tretmani po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna

404

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redu organizira „Tjedan ljepote“ koji se održava u periodu od 08.02. do 14.02.2021.u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske.

Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg tjedna u godini, saloni koji sudjeluju nude različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

Kupone za Tjedan ljepote moguće je kupiti u navedenim salonima, a mogu se koristiti do kraja veljače ili u dogovoru sa salonom. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da su i odličan poklon za Valentinovo ili neku drugu posebnu prigodu.

Cilj ove manifestacije je potaknuti građane da u ovom ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe i zastanu na trenutak. Kroz Tjedna ljepote, Udruženje kozmetičara RH želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja.

Humanitarna strana najljepšeg tjedna

Najljepši tjedan u godini „Tjedan ljepote“ ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek donira u humanitarne svrhe. Ovo, osmo izdanje, „Tjedna ljepote“ dio sredstava donirat će udruzi „RTL pomaže djeci“ jer na taj način zajedničkim snagama pomažemo onima kojima je to najpotrebnije – djeci.

Stoga, ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja jer na taj način podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije!

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i savršeno rješenje za poklon dragoj osobi.

Popis gradova i salona možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Tjedan ljepote: tjedan-ljepote.hr kao i na društvenim mrežama.

Pratite nas na Fb i Instagramu

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *