Polaganjem vijenaca na spomenicima na području Grada odana počast poginulim braniteljima

13

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom Zdenko Medović te gradski vijećnici Ivo Lučić i Emilio Puljizević položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Poginulim braniteljima kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri poklonili su se zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Anita Burić te pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica te gradski vijećnici Blaž Pezo i Marijo Bekić položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku.

Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *