Posljednji koncert ciklusa Dubrovačko glazbeno proljeće

327

Koncert Komornog ansambla DSO-a i solistica Mirabai Weismehl Rosenfeld, koncert majstorice i Alene Shapochke, violistice održat će se u utorak, 14. lipnja u 21 sat u Kneževom dvoru. 

Na programu će se naći birana djela klasične glazbe:

  1. Schubert: Arpeggione Sonata za solo violu i gudače, arr. Luna Pearl Woolf
  2. van Beethoven: Septet u Es-duru, op. 20

U Komornom će sastavu uz solistice nastupiti brojni glazbenici DSO-a: Đana Kahriman, violina; Anvar Turdyev, violina; Iva Vukić, violina; Ozana Tikvica, violina; Šimun Končić, viola; Lidija Martinović, viola; Mihaela Martinović, violončelo; Vanda Đanić, violončelo; Denis Ajduković, kontrabas; Stijepo Medo, klarinet; Matija Novaković, fagot i Toni Kursar, rog.

Ovo je posljednji koncert ciklusa Dubrovačko glazbeno proljeće koji se ove godine održao jubilarni 5. put. Tijekom svibnja i lipnja dubrovački su simfoničari priredili 12 koncerata komornih sastava i Orkestra uz brojne dirigente i soliste. DSO zahvaljuje svim sugrađanima, a i stranim gostima na dolascima i podršci. Nakon pandemijskih godina veliko nam je zadovoljstvo nastupati pred brojnom publikom i to bez ikakvih ograničenja. Pratite naše internetske stranice i profile za sve informacije o budućim koncertima i događanjima kojih će biti napretek. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *