NE PROPUSTITE! Šarmantne Frajle na terasi hotela Valamar President

392

Očaravajući vokali, sjajan ukus za kostimografiju i dvije akustične gitare samo su djelić onog što The Frajle čini posebnima, a u što će se moći uvjeriti svi posjetitelji njihovog koncerta koji će se održati ovog petka, 25. kolovoza na terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5*s početkom u 21 sat.

Obrade pune pozitivne energije i radostikoje izvode ove četiri iznimne dame te autorske pjesme koje su okupirale brojne radio postaje diljem regije već osam godina privlače mnogobrojnu publiku različitih glazbenih ukusa i usmjerenja. Ono što Natašu Mihajlović, Mariju Mirković, Jelenu i Nevenu Buču nesumnjivo izdvaja od ostataka glazbene scene jest jedinstvena komunikacija s publikom koja ih na jednak način sluša i gleda od prve do posljednje sekunde njihovih koncerata. 

Ako i vi želite biti dio prekrasne glazbene priče i uvjeriti se zašto su The Frajle melem za oči i uši, ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta možete kupiti na recepciji hotela Valamar Dubrovnik President 5*. U cijenu ulaznice uključeno je i piće dobrodošlice, a svim posjetiteljima koncerta osiguran je besplatan parking u blizini restorana Komin. 

Podsjećamo, u sklopu raznolikog programa Ljeta u Valamaru večeras će s početkom u 21 satu kampu Solitudo Buco Pende obilježiti 50 godina svoje glazbene karijere. Ulaznice za koncert na kojem će ova dubrovačka legenda nastupiti sa svojim gostima i prijateljima možete kupiti po cijeni od 70 kuna, a svim posjetiteljima će, kao i kod dosadašnjih koncerata u kampu Solitudo, biti osiguran besplatan parking.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *