Poznati chef David Skoko dolazi u Dubrovnik

154

Velika hrvatska kuharska zvijezda, istarski chef David Skoko, gostovati će u gruškom restoranu Porat u subotu, 17. studenog. Ovom prigodom, uz glazbu uživo, nuditi će se degustacijski menu gdje će David Skoko pet ribljih specijaliteta sljubiti s pet vrhunskih vina vinarije Krajančić.

Chefa Davida Skoku ne treba posebno predstavljati jer svojom pojavom i vještinama već godinama dominira ne samo u kuhinji svoje Bateline već i u medijima. Ovaj “ribarev sin”, što je ujedno i nadimak pod kojim ga možete pronaći na Instagramu, službeno je postao prva hrvatska zvijezda poznatog food kanala 24 Kitchen. Davidu Skoki, koji je imao čast pripremati jela za Anthonyja Bourdaina kad je 2011. u Hrvatskoj sedam dana snimao epizodu popularne kulinarsko-putopisne emisije ‘No Reservations”, ovo nije prvi put da sudjeluje u televizijskim food emisijama budući da se već okušao pred malim ekranima kao mentor ”Jezikove juhe”. Skoko će se naći u istom društvu s poznatim chefovima poput Gordona Ramsaya, Jamiea Olivera, Jamesa Martina, Nigelle Lawson, Marthe Stewart…

24 Kitchen premijerno emitira kulinarski show Davida Skoke dan prije dubrovačkog događanja, 16. studenog u 13 sati. Svakog sljedećeg petka (kroz 20 epizoda) Skoko će indirektno promovirati Lijepu našu i gledatelje upoznati s laganim receptima koji su kombinacija hrvatske tradicionalne kuhinje i utjecaja susjedne Italije.

Za više informacija o samom događanju u restoranu Porat, posjetite Facebook stranicu ili Instagram profil restorana.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *