Poznati glumci Samuel L. Jackson i Salma Hayek nahvalili Hrvatsku: ‘Prekrasna na prvi pogled’

387

Nova velika reklama za Hrvatsku i Istru stigla je od hollywoodskih zvijezda Samuela L. Jacksona i Salme Hayek. Oni su oduševljeno na svojim Instagram profilima objavili svoje zajedničku fotografiju uz panoramu Rovinja. ‘Nova filmska lokacija izgleda obećavajuće! Hrvatska je prekrasna na prvi pogled’, ushićeno je na Instagramu napisao Samuel L. Jackson, uz fotografiju panorame Rovinja. Poznati glumac u našu zemlju doista se zaljubio na prvi pogled, jer fotografiju je snimio nepunih 24 sata nakon svog dolaska u Istru prenosi jutarnji.hr

Salma Hayek također je na svom Instagram profilu oduševljeno napisala

– Stigli smo na novu magičnu lokaciju – napisala je uz fotografiju na kojoj u kamenoj rovinjskoj ulici pozira u zagrljaju kolege Samuel L. Jacksona.

Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson sljedećih dana boravit će u Rovinju gdje snimaju akcijsku triler komediju ‘The Hitman’s Bodyguard 2’, odnosno ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ u režiji Patricka Hughesa. Samo snimanje počelo je još u petak na rovinjskoj rivi, kaskaderskim scenama s automobilom, a sada svi nestrpljivo čekaju da se statistima i sporednim glumcima pridruže i glavne zvijezde koje je odmah nakon slijetanja zrakoplova u Pulu dočekao kombi kojim su stigli u Rovinj.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *