Predstavljanje knjige Daruj – Marijini obroci

287

Crpeći nadahnuće iz gotovo 30 godina dobrotvornog rada, Magnus MacFarlane-Barrow napisao je novu knjigu istražujući ulogu čovjekoljublja i darežljivosti u našim životima. Kao osnivač Marijinih obroka, prepoznaje urođenu dobrotu ljudi i svjedoči svakodnevnom velikom utjecaju kojeg mala djela ljubavi mogu imati.

Knjiga Daruj’ nas vodi na putovanje ponovnog otkrivanja ljepote i preobražavajuće snage autentičnog dobrotvornog rada. Snažna i nadahnjujuća, ova knjiga slavi utjecaj dobrotvornog rada u životima svih nas, prikazujući kako djelo dijeljenja – čak i žrtva – mogu biti ključni za radostan život.

Voditeljica emisije 100 Huntley Street Cheryl Weber o knjizi: „Ovo moraju pročitati svi oni koji žele da se nešto na svijetu promijeni“. Nemojmo misliti da naš mali doprinos ništa ne znači.

Marijini obroci su humanitarna organizacija koja hrani djecu u školama u najsiromašnijim zemljama svijeta, a samo 132 kn potrebno je da bi hranili jedno gladno dijete tijekom cijele školske godine. Kako je organizacija nastala i zašto ova jednostavna ideja mijenja svijet saznajte na predstavljanju knjige.

Predstavljanje knjige ‘Daruj’ održat će se u ponedjeljak 5.7. u 19 h u Caffe baru Bonita na Cvjetnom trgu u Zagrebu, a ugođaju će pjesmom i gitarom doprinijeti glazbenik Boris Rogoznica, te 24.7. u 20 h u Caffe Baru Beerc u Slavonskom Brodu.

Virtualno prolistajte knjigu, a svoj primjerak možete naručiti na Darovi Marijinih obroka.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na https://www.marysmeals.hr/.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *