Prijatelji dočekuju Željka Joksimovića 20. travnja na koncertu u Splitu

334

Željko Joksimović odabrao je goste svog slavljeničkog koncerta kojeg će prirediti 20. travnja u Spaladium Areni. Petar Grašo, Tonći Huljić i Madre Badessa Band pridružit će se velikom koncertnom spektaklu i na pozornici zapjevati i čestitati rođendan Željku Joksimoviću.

Uvelike se priprema rođendanski tulum Željka Joksimovića, koji će 20. travnja sa splitskom publikom proslaviti svoj rođendan. Veliki broj prijatelja i kolega s glazbene scene pružilo je podršku Željku, a domaćini koji će mu se pridružiti i zapjevati na koncertu su Petar Grašo, Tonći Huljić i Madre Badessa Band.

Željko i Tonći prijatelji su već od ranije, a zajedno su odlučivali o budućim glazbenim zvijezdama u jednom tv showu. Dugogodišnje prijateljstvo i iznimne vokalne sposobnosti vežu Grašu i Joksimovića, stoga ne sumnjamo kako svi s nestrpljenjem iščekuju trenutak izlaska pred splitsku publiku.

Uz impresivne goste i cijela produkcija izgledat će više nego spektakularno. Ovo je jedan od koncerata na koji je domaća publika čekala već neko vrijeme, stoga ne čudi veliki interes koji vlada za ulaznice i sam koncert.

Samo 10 dana dijeli nas od velikog slavljeničkog koncerta Željka Joksimovića u Spaladium Areni. U prodaju je pušten sektor 206 za najvjernije fanove koji uz kupnju ulaznice na poklon na poklon dobivaju majicu sa slikom i potpisom Željka Joksimovića.

Požurite na pretprodajna mjesta Adriaticketa i na blagajnu Spaladium Arene i na vrijeme nabavite svoje ulaznice za koncert.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *