Provedite vikend i zabavite se u Revelinu prije kratke pauze

77

Ne propustite ovog petka posljednju studentsku zabavu, a u subotu vas očekuje još jedna Ladies Night sa brojnim pogodnostima za žene. Do početka svibnja slijedi kratka pauza od vikend izlazaka u Revelinu, stoga se dobro provedite ovaj vikend!

Prva imena nadolazeće ljetne sezone su poznata, a u narednim danima možete očekivati i još brojna iznenađenja koje su pripremili iz Revelina.

Još ovaj vikend odlična zabava se najavljuje u 40. najboljem klubu na svijetu, a onda slijedi kratka pauza u kojoj ćete doznati što vas sve to očekuje ove ljetne sezone u Revelinu.

U petak se odlučite za odličan provod uz brojne pogodnosti uz Spring Break Student Party, za sve studente je besplatan ulaz do 01 uz predočenje X-ice, a očekuju vas i studentske akcijske cijene pića.  Za dobru glazbu zadužen je DJ Time Jack.

U subotu se sprema Ladies Night, još jedan odličan provod na koji ste svi dobrodošli. Gdje su lijepe žene, tu je uvijek i dobra zabava, stoga ovu subotu za sve dame je ulaz u klub besplatan cijelu večer, dok će muškarci od 01 sat za ulaz platiti 50 kuna. Sve dame do 00:30 očekuje i piće dobrodošlice, a u pripremi je i Flare Show koji će vas sve iznenaditi.

Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto i zabavite se ovaj vikend u Revelinu.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *