Prometna policija će educirati srednjoškolce uz pomoć specijalnih simulatora

200

Postaja prometne policije Dubrovnik u suradnji s HAK-om tijekom sljedećeg tjedna planira provedbu projekta Klik koji ima za cilj praktično pokazati važnost korištenja sigurnosnih pojaseva tijekom vožnje.

Ciljana skupina su učenici završnih razreda srednjih škola koji će i sami uskoro postati vozači, a kroz projekt se prisutne nastoji naučiti stjecanju znanja o sigurnosnim i zaštitnim mjerama i radnjama prije i za vrijeme upravljanja ili prevoženja vozilom, kao i razvoj vještina odgovornog i sigurnog ponašanja u prometu.

Plan aktivnosti:

3. listopada 2022. (ponedjeljak) – Plato Pile u Dubrovniku, od 15 -17 sati – predstavljanje projekta uz izlaganje svih simulatora koji će se moći isprobati i druženje s građanima uz priključenje Turističke zajednice grada Dubrovnika i glazbu.

4. listopada 2022. (utorak) – Sportska dvorana u Gospinom polju u Dubrovniku, od 9 – 10:45 sati (oko 200 učenika srednjih škola)

5. listopada 2022. (srijeda) – Sportska dvorana u Gospinom polju u Dubrovniku, od 9-10:45 sati (oko 400 učenika srednjih škola)

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *